WordPress revisies verwijderen

Wordpress revisies verwijderenWordPress revisies verwijderen kan zeer nuttig zijn. Na het wijzigen van een post of bericht bewaard WordPress standaard een kopie op de server. Wanneer je terug wilt naar een oude versie van je bericht klik je makkelijk op de versie die je weer wilt herstellen. Het voordeel is dat er altijd een kopie is van een oudere versie van het bericht. Een groot nadeel is de vervuiling die het achterlaat in de database. Elk bericht wordt opnieuw opgeslagen en voor je het weet is de database overvol waardoor de website langzamer gaat laden.

De complete handleiding W3 Total Cache

W3 Total Cache complete handleiding

W3 Total Cache (W3TC) instellen instellen is een behoorlijk karwei. Enerzijds omdat de kennis aanwezig moet zijn om de juiste opties te kiezen en anderzijds om te kijken of deze opties ook daadwerkelijk van toepassing is voor jou. Daar komt bij dat er zoveel opties zijn die je kunt kiezen dat je door het boom het bos niet meer ziet. Kortom lastig, maar wel een aanrader als het aankomt op een optimalisatie snelheid van je website.

Aan de hand van deze handleiding kun je de W3 Total Cache WordPress configuratie overnemen en in je eigen W3 Total Cache installatie plaatsen.