WordPress onderhoud - werkende man

WordPress webdesign

Wij zorgen ervoor dat je website op een mooie manier zichtbaar is voor je bezoekers. Het is al mogelijk binnen een paar dagen online te zijn met je website vanaf €349,00.

Lees verder

WordPress onderhoud - werkende man

Baal je van een slecht functionerende website?

Is je website traag en werkt deze niet naar behoren? Doet je website totaal niet wat jij wilt en is deze niet klaar voor een mobiel apparaat? Dan kan dit worden afgestraft door Google en kom je onderaan terecht in de zoekresultaten.

Wanneer je zelf geen aanpassingen kunt verrichten waardoor je dagenlang wacht op een simpele aanpassing, of je hebt nog helemaal geen website maar je wilt wel je producten of diensten op een zo mooi mogelijke manier tonen? Dan is je website nog niet klaar voor de toekomst!

Tijd om daar verandering in aan te brengen

webthesign heeft al meerdere jaren ervaring met het opleveren van WordPress webdesign. Zo moeten de website die wij opleveren en al onze diensten voldoen aan de volgende eisen:Vindbaarheid

Optimaal vindbaar in Google en andere grote zoekmachines


Snelle website

Gegarandeerde snelle website door gebruik van de beste en laatste technieken


WordPress

We maken je website in het meest gebruikte en gebruiksvriendelijkste CMS ter wereld: WordPress


Helpdesk

Een helpdesk met WordPress specialisten voor al je vragen


Klanttevredenheid

100% klanttevredenheid


Mobile first

Perfect zichtbaar op een mobiel apparaat


WordPress onderhoud - werkende man

WordPress webdesign voor een vaste prijs

Je houdt niet van onverwachte kosten. Daarnaast houden we zelf ook van duidelijkheid. Daarom zijn we in alle gevallen op voorhand duidelijk met wat we bieden en wat het je gaat kosten. Kortom, je staat niet voor een onverwachte verassing.

WordPress onderhoud - werkende man

Goed zichtbaar op een mobiel apparaat

Je kunt niet meer zonder een mobiele website aangezien steeds meer mensen je website zal bezoeken met een mobiel apparaat. Je website wordt opgeleverd zodat deze goed zichtbaar is op een mobiel apparaat, smartphone en tablet.

WordPress onderhoud - werkende man

WordPress webdesign met 100% klanttevredenheid

Ook na oplevering van een website laten we je niet zitten. We hebben een helpdesk met WordPress-specialisten waar je met al je vragen en problemen terecht kunt. Daarnaast is het mogelijk om je onderhoud uit te laten besteden, zodat je zelf niet meer hoeft om te kijken naar de onderhoud van je website en gewoon lekker bezig kunt zijn met waar je goed in bent.

WordPress onderhoud - werkende man

Standaard inbegrepen bij een WordPress webdesign pakket

WordPress werkt met plugins. Sommigen daarvan zijn onmisbaar en bovendien erg handig. We installeren deze plugins gratis bij elke website en stellen deze meteen goed in en dat scheelt jou tijd.

We installeren een SEO plugin die je helpt om gevonden te worden in Google. Daarnaast is beveiliging een van de belangrijkste aspecten die we toepassen, zodat de kans dat je website gehackt wordt door een vreemde zo klein mogelijk wordt. Ook wordt er een cache plugin geïnstalleerd voor een extreem snel ladende website. Als laatste installeren we een backup programma zodat er regelmatig een kopie gemaakt wordt van je website mocht het toch een keer misgaan. Het blijft wel techniek namelijk.

Snelle levering

Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk online bent met de nieuwe website. In veel gevallen kan dit al binnen 1 week. Neem contact op en vraag naar de voorwaarden.


Gemaakt in WordPress

Alle websites die wij opleveren worden gemaakt in WordPress, het meest gebruikte CMS systeem van dit moment.

WEBDESIGN STANDAARD

€499,-
vanaf €349,-


  • Keuze uit meerdere designs
  • Levering binnen een week
  • Gemaakt in WordPress

Neem contact op

WEBDESIGN OP MAAT

€999,-
vanaf €799,-


  • Op maat gemaakt design
  • Levering binnen 3 weken
  • Gemaakt in WordPress

Neem contact op

Vul het formulier hieronder in en we nemen snel contact met je op.

[contact-form-7 id="1851" title="Webdesign standaard"]

Vul het formulier hieronder in en we nemen snel contact met je op.

[contact-form-7 id="1852" title="Webdesign op maat"]